Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

I like big butts and I can not lie...




  Πόσο αγαπώ το Hollywood.. Είναι παράδεισος για τους ανθρώπους με ατέλειες.. Είσαι αφράτος.. εκεί θα σε πουν juicy.. είσαι άπλυτος... εκεί θα σε πουν alternative.. Έτσι και εσύ αγαπητή Kim απολαμβάνεις την προστασία που σου δίνει το makeup, το photoshop κτλ.. Τι και αν είσαι μια χοντρή αμερικάνα.. εκεί σε λένε sexy latina.. Μη θέλοντας και εγώ να σου χαλάσω την διάθεση έβαλα αυτή την φωτογραφία παρ'ότι βρήκα πολύ πιο "ενδιαφέρουσες".

  Θα πιάσω από την αρχή το βιογραφικό σου.. Ενημερώνοντας τους λίγους αγνώμονες για το πως κατάφερες να είσαι σε όλες τις κουτσομπολίστικες στήλες.. πρώτη μούρη. Ο πατέρας σου και μοναδικός άξιος αναφοράς από όλη την οικογένεια Rob Kardashian.. ήταν πετυχημένος δικηγόρος και αξιόλογος πατέρας.. μιας και σας είχε με λουρί  όλες τις λάμιες..τόσα χρόνια γιατί είχε καταλάβει τι σούργελα ήσασταν.. Δεν πρόλαβε να πεθάνει ο άνθρωπος το 2003.. και αρχίσατε τα ξεφτυλίκια..

  Εσύ είσαι η αγαπημένη μου Kim, γιατί είσαι original σκουπίδι και εγώ αυτό το εκτιμώ.. Έτσι για να μας συστηθείς, είπες πριν  χρόνια να μας δείξεις παραπάνω από όσο ελπίζαμε να δούμε κυκλοφορώντας ένα dvd με τις προσωπικές στιγμές σου με τον πρώην φίλο σου και rapper Ray-J. Συνέχισες δημιουργώντας μια σειρά ρούχων ονόματι Dash με τις αδερφές σου.. και με έναν γάμο μόλις 72 ημερών με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries.. (να ξέρεις ο Γκλέτσος είναι να σκάσει που τον ξεπέρασες). Είδαμε και τις 72 μέρες αυτής της κωμωδίας μέσα από το E! και το reality για την καθημερινότητα σας.. Και θέλω να σας ευχαριστήσω και τις τρεις αδερφές για την προσφορά σας στην κοινωνία, μιας και οι άντρες πλέον είναι λιγότερο επικριτικοί με τις γυναίκες και παράλληλα ευγνώμονες, έχοντας δει πόσο ηλίθιες είστε εσείς.


P.S.= Και ένα hιghlight που θα μας στοιχειώνει  για πάντα..(http://www.facenfacts.com/daily_img/15009_L_kim-kardashian-ray-j-sex-tape.jpg )


Δεν υπάρχουν σχόλια: