Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Trashhhhhhhhhhh.........




Ταλαιπωρήθηκα πολύ προσπαθώντας να βρω μια φωτογραφία της απεικονιζόμενης Rihanna για να στηρίξω το σημερινό μου θέμα. Ήταν όλες τόσο υπερβολικές και παράξενες στιλιστικά που έπαθα σύγχυση. Τελικά κατέληξα σε αυτήν γιατί, ενώ υπήρχαν πολύ χειρότερες, αυτή έχει κάτι το θεατρικό και μου άρεσε. Θα μπορούσε αν ήταν απόκριες να ντυθεί σούπερ ήρωας ζωγραφίζοντας ένα "R" στο στέρνο της.

Δεν μπορώ να καταλάβω πότε και πως πέρασε από το στάδιο pop diva, στο στάδιο φοράω ότι χειρότερο μπορώ να βρω, και αν δεν είναι αρκετά χάλια, το ανακαταστευάζω. Μέχρι και η Lady Gaga έχει θορυβηθεί από τα αβυσσαλέα σύνολα της, και φοβούμενη ότι θα την ξεπεράσει, το γύρισε στο μίνιμαλ (ή τουλάχιστον προσπαθεί, δεν είναι εύκολο άλλωστε να απαρνηθείς μια ολόκληρη trash φιλοσοφία).

Προσπαθώντας να αναλύσω τη συμπεριφορά της, σε δυο συμπεράσματα καταλήγω, ή αυτές οι στιλιστικές ανησυχίες εμφανίστηκαν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Chris Brown σαν παρενέργεια, ή την έδειρε γιατί επέμενε να βγει έτσι έξω. Χρονικά τουλάχιστον, ταιριάζει η ενδυματολογική της κατρακύλα με τις φάπες.


P.S. = Ούτε οι Louboutin γόβες δεν κατάφεραν να σώσουν αυτό το απροσδιόριστο outfit.

Δεν υπάρχουν σχόλια: